Shopping Bag (1)
Mijn Account
Klantendienst
Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig? Ons customer care team is telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te bieden.

ZoekenKlantendienstInschrijven

Sofie stylet een tijdloze klassieker

SHOP SOFIE'S STIJL >>

Je draagt een denim jurk van Scapa op de foto. Hoe style je dit kledingstuk à la Sofie? “Eigenlijk kan je zoveel kanten uit met denim, van heel relaxed tot übersexy. Het jurkje is alleszins een tijdloze klassieker, en dat zijn precies het soort items dat ik graag in mijn kast heb hangen. Zo’n basic stuk kan natuurlijk wel wat extra pit gebruiken en daarom koos ik voor een custom-made korsetriem en sexy pumps.”

Welk Scapa-item staat er nog op je wishlist? “Ik reis heel vaak én heb het snel kou. Daarom doe je me altijd een plezier met een zacht wollen deken. Scapa heeft een prachtige collectie, veelal in neutrale kleuren. Perfect om onder te duiken, bovendien passen de sobere tinten bij elke denkbare outfit.”

Hoe zou je je kledingstijl omschrijven? “Vrouwelijk met een randje. Ik hou van gesofisticeerde outfits die je makkelijk transformeert van dag naar nacht, en die niet te preppy zijn. Mijn dagen zijn behoorlijk hectisch met veel verschillende activiteiten, van het stylen van outfits over het creëren van blogposts tot meetings en shootings. Mijn outfit moet dus veelzijdig en multi-inzetbaar zijn.”

Wat hoort er wel en niet in je kleerkast? “Ik heb een zwak voor kleurrijke, handgemaakte stuks en natuurlijke stoffen. Massaproductie en synthetische materialen probeer ik zoveel mogelijk te vermijden: daar word ik gewoon niet blij van.”

Met welke extraatjes maak je je look af? “Ik ben dol op accessoires! Mijn huidige favorieten zijn statement key chains en kanten chokers.”

Ook jij hebt vast wel eens een off day. Wat haal je dan uit je kleerkast? “Dan ga ik aan de slag met vrolijke stuks die makkelijk zitten en moeiteloos flatteren, zoals een sweater met poppy print, metallic sneakers en een grote zonnebril.”

SHOP SOFIE'S STIJL >>

DE STIJLREGELS VOLGENS SOFIE

Investeer in kleur.

Ga op zoek naar de tinten die jou staan en durf! Zelfs een kleurrijk detail maakt een sobere outfit zoveel spannender.

Zoek wat bij je lichaam past. Een juiste styling gaat je minpunten verdoezelen en laat de aandacht naar je sterke punten gaan. Bekijk je spiegelbeeld kritisch en vraag eventueel raad aan kenners.

Durf te experimenteren. Een outfit wordt pas interessant met wat lef.

Volg nooit blindelings de trends, maar bepaal je eigen regels. Sommige trends passen binnen je stijl, andere wellicht niet. Laat deze dan ook achterwege. Maar vooral… have fun!

SHOP SOFIE'S STIJL >>

Deel dit op

Hulp nodig?